De volgende veiling eindigt woensdag 8 mei om 09:12
 • check

  De beste prijs

  Het grootste netwerk op het gebied van used-trucks
 • check

  100% Betrouwbaar

  Wij beoordelen alle bedrijfswagens en kopers op de site
 • check

  Verkoopprijs

  U bepaalt de ondergrens

Ik wil mijn bedrijfswagen verkopen

 • Hoge opbrengst
 • 90% verkooppercentage
 • U bepaalt de ondergrens. De veiling uw winst

Ik wil een bedrijfswagen kopen

 • Snel en eenvoudig
 • Kopen vanaf je werkplek
 • Korte levertijden en rechtstreekse afhandeling
Bekijk alle 0 kavels

Ervaringen van kopers en verkopers

Kaspers transport
“Ook Stet Heemskerk gelooft niet in wonderen. Maar Bedrijfswagenland heeft het toch gepresteerd. Een transactie waarbij menig ondernemer weer geloof krijgt in de toekomst. Complimenten voor dit goede concept.”
Joop Stet Stet Heemskerk
Kaspers transport
“Bij elk verkocht voertuig verbazen wij ons weer over de opbrengsten het gemak van de afhandeling. Opbrengst: Altijd actueel en altijd maximaal.”
Alex Pankras Wagenparkbeheerder De Waard, transport en logistics
Kaspers transport
“Wagens die bij ons niet meer inzetbaar zijn, verkopen wij inmiddels al lange tijd via de veiling van Bedrijfswagenland. Aangezien er veel meer potentiële kopers bereikt worden, zowel eindgebruikers als handelaren, garandeert dit ons de maximale opbrengst. Het traject waarbij vooraf de waarde inschatting en details betreft verkoop besproken worden, de persoonlijke benadering en de altijd vlekkeloze financiële afhandeling, maken Bedrijfswagenland een betrouwbare partner, waar wij nog lang zaken mee hopen te doen.”
Jeroen Kaspers Kaspers Transport & Opslag
Bert Jonk Autoverhuur
“In één veiling alle voertuigen verkocht boven ons minimum ingesteld bedrag. We factureren, ze worden betaald en gehaald. Perfecte oplossing om onze voertuigen te verkopen. Wij kiezen alleen nog maar voor verkoop van gebruikt materiaal via Bedrijfswagenland”
Robert Jonk, Directie Bert Jonk Autoverhuur
Koninklijke Saan
“Verbazingwekkend hoe Bedrijfswagenland het voor elkaar krijgt onze voertuigen zo aan te bieden dat we een hogere restwaarde realiseren dan wanneer we ze zelf aanbieden! Prima service, geen tijd investeren aan het zelf aanbieden van materiaal in de markt. Goede financiële afwikkeling gecombineerd met een prima opbrengst!”
M. van Klaarbergen Koninklijke Saan

Schrijf je in voor de nieuwsbrief