Aanmelden / login

Nog geen account?  Registreer nu
menu

Algemeen


Er staan geen vraagprijzen van de voertuigen op de website.

Dat klopt, u meldt zichzelf aan onder kopje aanmelden, met deze inlogcode logt u in op de website van Bedrijfswagenland en de verkoopprijzen zijn voor u zichtbaar.


U spreekt over ondergrens en vraagprijs, wat is het verschil?

Ondergrens is de minimumprijs waarvoor het voertuig verkocht mag worden.
Dit bedrag is voor niemand zichtbaar. Zijn de biedingen beneden ondergrens dan vindt er geen verkoop plaats. Vraagprijs is het bedrag wat de verkoper voor zijn voertuig wenst te krijgen.


Aanmelden


Mijn status is rood.

Uw kredietwaardigheid of een advies hierover wordt een op een overgenomen van Graydon Nederland BV. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de uitkomst hiervan. Vragen of klachten omtrent uw status dient u in te dienen bij Graydon Nederland BV.

 


Ik heb wel een bevestiging van aanmelding + een bevestiging van kredietwaardigheid gehad, maar geen bevestiging van gebruikersnaam en wachtwoord. Ik weet beide nu niet meer. Hoe nu te handelen?

Als u beide kwijt bent is het verstandig ons een mail te versturen. Wij sturen dan uw gebruikersnaam toe waarna u een nieuw wachtwoord kunt invoeren. U ontvangt automatisch een link in uw mail waarna u het wachtwoord kunt wijzigen.


Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Bij het inlogblok kunt u uw wachtwoord vergeten aanklikken. Vervolgens dient u uw gebruikersnaam in te voeren en het systeem verstuurd automatisch een link nadat u op wachtwoord wijzigen heeft geklikt. Met deze link in uw mailbox kunt u vervolgens het wachtwoord wijzigen.


Waarom wordt gebruikersnaam en wachtwoord niet teruggekoppeld.

Vanwege veiligheidsredenen dient u uw aangemaakte wachtwoord en gebruikersnaam zelf te onthouden. Ter voorkoming van misbruik worden deze gegevens niet naar een mailadres verstuurd


Voertuig aanmelden


Voertuig niet zichtbaar na uploaden.

Het door u geuploade voertuig wordt pas zichtbaar als Bedrijfswagenland zich kan vinden in uw marktconforme vraagprijs. Dit betekent dat uw vraagprijs moet voldoen aan een reële handelswaarde. Zodra u en Bedrijfswagenland hierin tot overeenstemming komen wordt het voertuig geactiveerd. U ontvangt dan een bevestiging per email dat het voertuig actief is en op welke veiling.


Voertuig verwijderen


Kan ik het mijn voertuig tussentijds verwijderen?

Een voertuig wat eenmaal is ingebracht op de veiling kan tussentijds niet verwijderd worden. Gebeurt dit toch dan worden daar kosten voor in rekening gebracht. Is er inmiddels geboden boven de ondergrens of meld u dit op de veilingdag zelf dan is verwijderen van het voertuig uitgesloten. Lees voor de regelementen en kosten  artikel 3.3 van de algemene voorwaarden.


Biedingen uitbrengen


Met bieden op een voertuig krijg ik mijn bod niet ingevoerd.

Er wordt een foutmelding gegeven wanneer u een foutief bod plaatst. Deze melding geeft precies weer met welk bod u moet verhogen.
Onder de € 2.499,- biedingen telkens verhogen met € 100,-
Onder de € 9.999,- biedingen verhogen met € 200,-
Onder de € 39.999,- biedingen verhogen met € 500,-
Boven de € 39,999,- biedingen verhogen met € 1.000,-


Betalingsverkeer


Hoe lopen de betalingen?

Na verkoop van het voertuig ontvangt de verkoper de NAW gegevens van de koper. Verkoper factureert rechtstreeks aan de koper en Bedrijfswagenland stuurt aan beide partijen een commissiefactuur.


Abonnement


Moet ik een abonnement bij jullie afsluiten?

U kunt gratis gebruik maken van Bedrijfswagenland en er is geen abonnement aan verbonden.


Woensdag 29 januari
om 09:10 uur
Stad Alkmaar
Wederom een mooi verkoopresultaat behaald! Mijn complimenten. Onze bakwagens wordt actief op geboden door een brede groep aan handelaren tijdens de veiling. Wordt vervolgd!

Jaap Schuurman
Ervaar het zelf
Registreer nu


Inschrijven